Kapoenen

Kapoenen

Leeftijd:

6 tot 8 jaar

Toffe spelletjes, vele vriendjes en vriendinnetjes en altijd ambiance verzekerd. Dit is wat je elke zondag kunt verwachten bij de kapoentjes.

De vergaderingen gaan door tussen 14 en 18 uur op het terrein. Aan variëteit en fantasie komen de leiding van deze tak zeker niet te kort, zo is een ladder een toren en een doos een flitsend ruimteschip, de leiding zijn boze piraten, rare marsmannetjes of zotte wielertoeristen. Het terrein is de ruimte, het slagveld of de woestijn… het kan allemaal.

We houden jullie kindjes creatief bezig met knutselen, kringspelletjes … Wat wij de jongens en de meisjes vooral proberen meegeven is sociaal engagement weg van de schoolse druk. Ontspanning verzekerd!

Tot binnenkort hopelijk!!!!!


Je kan ons bereiken op kapoenenleiding@sintbernadette.be

Foto's van onze activiteiten vind je op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/pages/Scouts-Sint-Bernadette-Bernie/61040208354...

!!BELANGRIJK!!

Het grote succes van de jeugdbewegingen dezer dagen heeft nu ook bij ons gezorgd voor een ledenstop in onze jongste tak. Wij leggen de limiet op 25 kapoenen per geboortejaar zodat de kwaliteit van onze scoutsvergaderingen op zondag niet in bedreiging zou komen.