Achter de schermen

Team Verhuur

Zij staan in voor alles wat er moet gebeuren inzake verhuur.

Ze verhuren de weekends via de site of telefoons, sturen de contracten op, storten de waarborg terug, zorgen dat er in - en uitcheckers zijn om de huurders binnen te laten ...

Kortom : huur je ons lokaal, dan kom je zeker met elkeen in contact.

Voor het huren van onze lokalen, zie verhuur.


Technische Ploeg

TP alles OK!!!

Dit is de spreuk waarmee alles voor mekaar komt bij deze jongens.

Deze kleine groep handige harry’s zorgt ervoor dat de lokalen onderhouden en afgewerkt worden. Zij organiseren ook TP–werkdagen waar alle handige heren en dames van de leiding worden uitgenodigd om te komen helpen met allerhande klusjes! Ze laten niets aan het toeval over en maken het scoutsleven voor de leiding er heel wat gemakkelijker op!

Indien je wil/kan helpen aan het onderhoud van onze terreinen en gebouwen, spreek je de coördinator TP het beste aan. Via mail bereik je hem op tp@sintbernadette.be.


Materiaalkot

Het MK of materiaalkot is de benaming voor het gebouw waar de scouts al zijn materiaal verzamelt en stockeert. In dit “kot” kan je de materiaalmeesters terugvinden. Zij zorgen ervoor dat het materiaal zoals ballen, touwen, tenten, vlaggen enz op het juiste moment, bij de juiste persoon en op de juiste plaats terecht komt. Ook het onderhoud en vernieuwen van het materiaal behoort tot de taken van een materiaalmeester.

Dus materiaal nodig??? Bij deze mannen moet je zijn! Je kan ze altijd contacteren met het contactformulier of mailen op MK@sintbernadette.be.


Stam

Deze jongens en meisjes zorgen ervoor dat de dorstigen gelaafd worden en vervullen zo hun goede daad.

In de stam kan de leiding zich ontspannen na een vermoeiende zondagnamiddag en hun ervaringen uitwisselen. Maar ook de vrijdagavond kan men gezellig "stammen" onder elkaar.

Om deze avonden iets extra te geven, wordt er regelmatig een stamactiviteit georganiseerd. Dit kan gaan van stamfilmavonden over Mexicaanse avonden tot gezelschapsspelenavonden,... allerhande thema-avonden dus.

Plezier verzekerd !!!!


Webteam

De website wordt tegenwoordig bijgehouden door 1 persoon, bijgestaan door de volledige leidingsploeg die regelmatig inhoud aan de site toevoegt. U kan hen contacteren via het contactformulier of op webmaster@sintbernadette.be.


Wij proberen de website zo goed mogelijk te laten functioneren, maar stel dat u toch ergens een foutje tegenkomt, dan appreciëren wij het indien u ons daarvan op de hoogte stelt.


De webmaster staat ook in voor de mailinglijsten.