Uniform

Uniform

Net als alle andere scouts en gidsen dragen ook wij een uniform. Met het dragen van het uniform toon je dat je lid bent van Scouts en Gidsen Vlaanderen en verwijs je naar de waarde van de beweging. Een uniform geeft aan leden en leiding de mogelijkheid om iets gemeenschappelijk te veruiterlijken.

In onderstaande tekening zie je hoe dit eruit ziet. We dragen een groene, korte broek, een beige scoutshemd en een groepsdas. Er zijn t-shirts van onze scoutsgroep beschikbaar, zowel mannen- als vrouwenmodellen. Ook voor dassen kan je bij de leiding terecht. Op het hemd worden kentekens genaaid.


Groepsdas

De groepsdas is een beige das met een geel lint. Je kan een das kopen bij de leiding.

Scoutshemd

Het beige scoutshemd kan je kopen in de Hopper winkel

Groene broek

In de Hopper winkel vind je de groene, korte broek, maar je mag gerust elders een groene broek kopen. Het model doet er niet toe, als ze maar groen is!

Kentekens

Op het scoutshemd worden verschillende kentekens bevestigd. Waar je deze moet plaatsen op het hemd kan je hierboven zien.


Hopper winkel

Antwerpsesteenweg 242

9040 Gent

De winkel is open op woensdag, donderdag en vrijdag van 14u tot 18u. Zaterdag van 10u tot 12u en van 13u tot 17u30.

De scoutsshop vind je ook online op http://www.hopper.be/winkel , e-mailen kan ook naarwinkel.gent@hopper.be.

Vergeet bij een aankoop in de scoutsshop niet te vermelden dat je lid bent van onze groep... Wij krijgen immers ieder jaar een kortingsbon afhankelijk van het totaalbedrag verkocht aan leden van onze groep :) Met deze bons kunnen we ons dan wat extra materiaal permitteren!